Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο COLOSSEUM GYM, με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και τους έμπειρους γυμναστές που διαθέτει, εγγυάται ότι ο χρόνος που επενδύεις για τη γυμναστική σου θα είναι αποτελεσματικός και ότι οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία και ασφάλεια. Μέσα στις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το γυμναστήριό μας συμπεριλαμβάνονται αίθουσες με μηχανήματα αντιστάσεων και ελευθέρων βαρών, αίθουσα Cardio Theater, με μηχανήματα αερόβιας προπόνησης, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, αίθουσες εκγύμνασης κοιλιακών και stretching, προπονητική καθοδήγηση, διατροφικές συμβουλές, μέτρηση σύστασης σώματος, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, κ.α. Επίσης, τα μέλη μας μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το τσάι τους, που προσφέρουμε εντελώς δωρεάν στο σαλόνι υποδοχής του γυμναστηρίου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες του γυμναστηρίου μας, ακολούθησε τους παραπάνω συνδέσμους ή έλα να επισκεφτείς COLOSSEUM GYM για να γνωρίσεις το προσωπικό μας και να σε ξεναγήσουμε στους χώρους μας.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο COLOSSEUM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: