Κατηγορία : ΝΕΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Σας προσκαλούμε να αναβιώσουμε το παραδοσιακό έθιμο του ‘’Τσικνίσματος’’ στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00μ.μ.,που θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο.Ελάτε να τσικνίσουμε και να γλεντήσουμε παρέα με αναψυκτικά,σουβλάκια & πολύ κέφι. Σας περιμένουμε όλους!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της νέας πολεμικής τέχνης του γυμναστηρίου,Brazilian Jiu Jitsu. Μιας ευεργετικής πολεμικής τέχνης που πέρα από τις θετικές επιδράσεις που προσφέρει για το σώμα αποτελεί,εξίσου,εργαλείο αυτοανάπτυξης. Μην χάσεις την ημέρα γνωριμίας με τον κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο coach GeorgeSoulis που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 17:30μ.μ. Μάχη σώμα με σώμα,κλειδώματα,εκτόνωση,πνιγμοί,τεχνική & οργανωμένη σκέψη είναι μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν αυτό το σύστημα αυτοάμυνας. Η συμμετοχή για το πρώτο μάθημα γνωριμίας είναι δωρεάν. Σε […]

Οι αποφάσεις για το 2018 είναι καλύτερα όταν τις παίρνουμε μαζί!

Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας περισσότερο, να φροντίσουμε το σώμα μας και να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, να κάνουμε πράξη ό,τι μας ευχαριστεί, να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, να ξεπερνάμε τα όριά μας, να αθλούμαστε περισσότερο, να μοιραζόμαστε τη χαρά, να κάνουμε νέους φίλους, να μαθαίνουμε περισσότερα. Η απόφασή μας για τη νέα χρονιά είναι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη γυμναστική και τους ανθρώπους που την αγαπούν. Χρόνια πολλά!